12 juli 2013

Groen - Wit met een hart erin.

Vandaag hangt de vlag uit bij het Hulstkampgebouw , maar de schepelingen weten niet waarom.
Is het omdat het nog steeds vrij parkeren is op de Maaskade of omdat er nu plotseling een epidemisch politietoezicht lijkt te zijn als antwoord op de door de politiek bemerkte autoracecultuur.
Of wordt mogelijk de vlag gehesen vanwege het spic en span uiterlijk van ons schip. Als dat zo is zou een schouw anders kunnen leren." Poepdispensers" ten spijt.
Steekt het vaandel uit als ode aan het beleid om meer groen in de wijk te creeren.? Als dit nu een stokje kon steken in de wielen van frackers en artic drilling hijs ikzelf  twee vlaggen.
Echter moet ik vrezen dat er wat kleinzielige ideeen in relatie tot meer wijkgroen ten grondslag liggen.
Wat aandacht voor het bestaande groen zou al een hele stap voorwaards betekenen.Bijvoorbeeld; onderhoud op de nieuwe perken in de Sleephellingstraat en het constateren van de ziekte die de hemelbomen aldaar treft.
Wappert de vlag om het feit dat La Plancha ons vrije plankier heeft ingenomen en nu zelfs octopus serveert.? Volgens de aankondigingen in de voor de deelgemeente gereserveerde  ruimte in de havenloods  is het een initiatief van de Noordereiland cultuurbrigade.
A raison de ?????
Quel farce.

Het dagelijks bestuur is opgestapt, dat is het natuurlijk. Daarom zwaait het banier.
Hopelijk nemen ze de sleur en hun ambtenaren mee. En de wachtgelden nemen we op de koop toe.
Althans zo denk ik erover.